Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2007 12:08 - Кратка биография на момичето, което всички познават
Автор: eleonorka Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 912 Коментари: 0 Гласове:
0



Хилари Ерхард Даф е актриса и поп певица от САЩ. Въпреки че второто й име е Ерхард, тя е позната като Хилари Ан (Ann) Даф.

След като става известна със сериала Лизи МакГуайър, тя прави кариера в киното с роли в холивудски филми като Cheaper by the Dozen и независими продукции като Material Girls. Дъф започва също така успешна музикална кариера. Има издадени два албума, първи в класацията на САЩ. Има по-голяма сестра -Хейли с която се снима в Matherial Girls.

Участва в романтичната комедия A Cinderella Story с участието на Чад Майкъл Мъри, снима се в Raise Your Voice с участието на Оливър Джеймс. Определят я като добра актриса и фантастична певица. Хилари Дъф и Линдзи Лоън били като малки чудесни приятелки, но веднъж Линдзи започнала да се кара за нещо на Хилари и тогава тя го приела много навътре и до ден днешен не си говорятдруга причина е това че двете красавици са ходели едновременно с Арън Картъри това също допринесло за разпадането на техните приятелски отношения!. Двете се мразят много и говорят лошо една на друга. Продуцентите много харесват Хилари Дъф като актриса и искат още филми с нея.

Първата любов на Хилари е известния поп певец Арън Картър, но настоящата е Джоел Мадън





Тагове:   Момичето,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eleonorka
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 343820
Постинги: 44
Коментари: 432
Гласове: 569
Архив